مراسم تقدیر از اساتید سرآمد و نمونه دانشگاه کاشان با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۱ کد : ۲۳۷۵۴ اخبار دانشگاه

مراسم تقدیر از اساتید سرآمد و نمونه دانشگاه کاشان با حضور معاون  آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد.
دکتر قاسم عموعابدینی در مراسم تجلیل از اساتید سرآمد و نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی، مسیر دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه حکمت بنیان که مبتنی بر برنامه محوری، استاد محوری, شاگرد پروری و اخلاق پروری  می باشد مورد توجه و تاکید قرار گرفته است که در تحقق این اهداف نقش اساتید دانشگاه ها بی بدیل است.
وی با اشاره به اینکه دانشمندان ایرانی همچون ابوعلی سینا، خوارزمی، غیاث الدین جمشید کاشانی و .. نقش کلیدی را در توسعه علمی داشتند، خاطر نشان کرد: امروز نیز اعضای هیئت علمی دانشگاه ها نقش مهمی در تحقق دانشگاه حکمت بنیان دارند.
معاون آموزشی در خصوص استاد محوری بیان داشت: بیش از ۵۳ درصد دانشجویان دکتری بر اساس استاد محوری پذیرش شده اند.
وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع  را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده ها نیز سرایت یابد.
  در این مراسم از بیش از ۶۰  استاد سرآمد و  ارتقا یافته،نمونه آموزشی و دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه حکمت دانشگاه حکمت بنیان دانشگاه کاشان حکمت حکمت بنیان بنیان آموزشی اساتید اساتید سرآمد