سخنرانی پژوهشگر دانشگاه کاشان در پنجمین کنفرانس بین المللی پیشرفت ها و کاربرد های ریاضی دانشگاه ییلدیز

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۰۰۵۲ اخبار دانشگاه

رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان از ارائه سخنرانی دانشجوی رشته ریاضیات دانشگاه کاشان در پنجمین کنفرانس بین المللی پیشرفت ها و کاربرد های ریاضی خبر داد.
دکتر جهانی پور با اشاره به اینکه روز چهار شنبه ۱۱ می۲۰۲۲ برابر با بیست و یکم اردیبهشت ۱۴۰۱، پنجمین کنفرانس بین المللی پیشرفت ها و کاربرد های ریاضی شروع شد، افزود: در روز نخست این کنگره سیدعلی محمدیه دانشجوی کارشناسی رشته ریاضی این دانشگاه مقاله خود را به صورت سخنرانی ارائه کرد.

وی با بیان اینکه این کنفرانس سالانه در دانشگاه ییلدیز ترکیه بصورت بین‌المللی برگزار می شود، خاطر نشان کرد: محمدیه نخستین دانشجوی دوره کارشناسی ریاضی است که در این کنفرانس ارائه سخنرانی کرد.

سید علی محمدیه بیان کرد: موضوع مقاله و سخنرانی "طبقه بندی گروه های متناهی ω-Cyclic" است، گروه های ω-Cyclic سال ها قبل توسط دکتر سید علیرضا اشرفی مورد بررسی قرار گرفت که با توسعه و استفاده از کامپیوتر موفق به طبقه بندی آنها شدیم.

گفتنی است قبل تر سید علی محمّدیه پژوهشگر برتر دوره کارشناسی دانشگاه کاشان معرفی شد.

این کنفرانس تا ۴ روز دیگر ادامه خواهد داشت.

کلید واژه ها: کنفرانس بین المللی کنفرانس بین المللی ریاضی دانشگاه کاشان