تحلیل بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت دانشگاه تمدن ساز در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۹۹۲۲ اخبار دانشگاه گزارش تصویری
در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت دانشگاه تمدن ساز با حضور دکتر علی فرهانی کارشناس و متخصص مسائل فرهنگی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه کاشان در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۷/۲/۳۰ با حضور جمعی از استادان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در تالار اجتماعات ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این همایش پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، حجه الاسلام دکتر علی فرهانی کارشناس و پژوهشگر مسائل فرهنگی در باره موضوع جلسه یعنی "تحلیل بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت دانشگاه تمدن ساز" سخنانی ایراد کرد.
وی بیانیه مقام معظم رهبری را ناظر به عین دانست و گفت: خط کلی آن رسیدن به تمدن اسلامی است.

حجت الاسلام فرهانی با اشاره به ناکامی انقلاب صدر اسلام و شکست آن در مرحله جهاد اکبر ، اظهار داشت: ما باید از این تجربیات درس گرفته و با هوشیاری و تقویت جنبه های علمی، معنوی ، و تولید علم و دانش تمدن اسلامی نوینی بر پا کنیم.
بحث و تبادل نظر در باره موضوع و پاسخ گویی به اشکالات و ابهامات برنامه پایانی این نشست علمی و صمیمانه بود.

کلید واژه ها: بیانیه دوم هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان