پیام قدردانی رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت مشارکت پرشور مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری و تبریک به رییس جمهور منتخب

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۱:۰۵ کد : ۲۴۱۴۹ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان، در پیامی از حضور پرشور مردم و به خصوص جامعه دانشگاهی و خانواده دانشگاه کاشان در دور دوم انتخابات تقدیر و تشکر نمود و برای رییس جمهور منتخب، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان آرزوی موفقیت کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضور پرشور و گسترده مردم شریف و ولایتمدار در انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از شهادت شهید خدمت آیت الله رییسی، برگ افتخار دیگری را در تاریخ درخشان جمهوری اسلامی به ثبت رساند که لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و در راستای تحقق حق تعیین سرنوشت و جمهوریت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
بدون تردید حضور و مشارکت پرشور در پای صندوق رای نشان از هوشیاری و آگاهی ملت شریف ایران در این مقطع حساس تاریخی است.
امیدوارم رقابتهای دوران انتخابات به رفاقت و همدلی تبدیل شود و به سرمایه ای برای آبادانی مادی و معنوی کشور مبدل گردد.
اینجانب ضمن تبریک به منتخب ملّت بزرگ ایران اسلامی جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان برای انتخاب به عنوان نهمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران، برای ایشان توفیق خدمت به نظام اسلامی و تحقق مطالبات به حق مردم را مسألت می‌نمایم و ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رییسی، امیدوارم دولت جدید با همکاری مردم، گام های موثری برای شکوه، عظمت و اقتدار ایران اسلامی بردارد.

دکتر عباس کتابی

رئیس دانشگاه کاشان