کسب رتبه سوم دانشگاه کاشان در انتشار با کیفیت‌ترین مقالات در بین دانشگاه‌های جامع در رتبه‌بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۸ کد : ۲۳۷۸۴ اخبار دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات  دانشگاه کاشان  گفت: دانشگاه کاشان در رتبه‌بندی تایمز 2024  در بخش رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی، رتبه سوم انتشار باکیفیت ترین مقالات توسط اساتید و پژوهشگران را در بین دانشگاه‌های جامع کسب کرد.
دکتر احمدی‌زاده  افزود: بر این اساس، دانشگاه کاشان  در بین دانشگاه‌های جامع کشور، پس از دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز، بیشترین میزان امتیاز در بخش «استناد» یعنی 73/4را در سنجه‌های ارزیابی داراست.
وی خاطر نشان کرد: رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، مؤسسه‌های پیشرو آسیا را در پنج شاخص آموزش (با وزن 24/5 درصد)، چشم‌انداز بین المللی (با وزن 7/5 درصد)، کیفیت پژوهش (با وزن 28 درصد)، استنادها (با وزن 30 درصد)، و درآمدهای صنعتی (با وزن 10 درصد)؛ بر پایۀ 17 سنجه ارزیابی می‌کند.
دکتر احمدی‌زاده خاطر نشان کرد: بر اساس این رتبه‌بندی، دانشگاه کاشان به همراه چند دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، با یک رتبه صعود، رتبه‌ی 19 ملی و 250-201 آسیایی را به خود اختصاص داده است.
«مؤسسه آموزش عالی تایمز» در ویرایش 2024 خود که به‌تازگی منتشر شده،  نام 739 دانشگاه از 31 کشور آسیا را در فهرست پایانی خود آورده و نام 75 دانشگاه ایرانی (10 مؤسسه بیشتر از سال گذشته) را در سیاهه‌ی مؤسسه‌های برتر آسیا منتشر نموده است.

کلید واژه ها: دانشگاه رتبه دانشگاه دانشگاه کاشان رتبه درصد وزن کاشان مؤسسه