در مسابقات کشتی منطقه ۶ ورزش کشور انتخابی المپیاد ورزشی کشور

دانشگاه کاشان در کشتی فرنگی دوم و کشتی آزاد سوم شد

۱۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۳۲۵۹ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در مسابقات کشتی منطقه 6 ورزش کشور انتخابی المپیاد ورزشی کشور پس از دانشگاه صنعتی اصفهان در کشتی آزاد مقام سوم و در رشته فرنگی موفق به کسب مقام دوم شد.
 محمد رمضانی افزود: در این دوره از مسابقات تیم دانشگاه کاشان با 7 شرکت کننده در دو بخش کشتی آزاد و فرنگی شرکت کرد و موفق به کسب نشان های رنگارنگ و در نهایت در جایگاه دوم و سوم این مسابقات قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در این مسابقات آقایان سید علیرضا موسوی ۶۵ کیلو گرم  و مهدی سالاروند در ۶۱ کیلو گرم کشتی آزاد به مدال طلا، نیما علی نیا مقام اول در وزن 77کیلوگرم؛امیرحسین منصوریان در وزن 63 کیلوگرم فرنگی و حیدر علی اشراقی در وزن 67 کیلوگرم مدال طلای فرنگی را کسب کردند.

همچنین امیرحسین عرب عامری حایز مدال نقره در وزن87 کیلوگرم فرنگی و مسعود آقاعلی مقام سوم دروزن70 کیلوگرم آزاد را بدست آوردند.
در ادامه این دوره از مسابقات روز جمعه دانشگاه کاشان میزبان مسابقات تکواندوی دانشجویان پسر خواهد بود و دانشگاه کاشان با ۷ وزن در این مسابقات حضور خواهد داشت.

کلید واژه ها: مسابقات دانشگاه دانشگاه کاشان فرنگی کاشان وزن کشتی کشتی آزاد