رقابت ۴۲۴۶ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۹۹در دانشگاه کاشان همراه با رعایت پروتکلهای بهداشتی

۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۰ کد : ۱۱۴۹۹ اخبار دانشگاه گزارش تصویری

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: از مجموع  چهار هزار و 246 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی 99 در این دانشگاه، سه هزار و 99 داوطلب شرکت کردند.
 دکتر قنبرعلی شیخ زاده  کل غایبین آزمون کارشناسی ارشد سال 99 در دانشگاه کاشان در مدت سه روز برگزاری آزمون را یک هزار و 147 داوطلب عنوان کرد و گفت: در مجموع 3هزار و 99 داوطلب (یک هزار و 608 آقا و یک هزار و 491 خانم) در این سه روز به رقابت پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: این داوطلبان در 6 گروه آموزشی و 126 کد رشته همزمان با سراسر کشور در سه نوبت صبح روز پنجشنبه، صبح روز جمعه و صبح شنبه 16 تا 18 مردادماه به رقابت پرداختند.

تقدیر و تشکر معاون وزیر و رییس سازمان سنجش کشور از برگزار کنندگان آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه کاشان

نماینده محترم تام‌الاختیار

باسلام و احترام

مراتب تقدیر و تشکر معاون وزیر و رییس سازمان، مدیران و کارکنان سازمان سنجش را از دکتر شیخ زاده و همکاران محترم برای برگزاری مطلوب آزمون کارشناسی ارشد سال  1399 اعلام می نماید.

دکتر رضا محمدی

معاون امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور

کلید واژه ها: آزمون کارشناسی ارشد داوطلبان کنکور سراسری دانشگاه کاشان سازمان سنجش