رقابت ۴۲۳۷ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در دانشگاه کاشان

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۹ کد : ۹۹۹۰ اخبار دانشگاه
رقابت ۴۲۳۷ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در دانشگاه کاشان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: رقابت چهار هزار و 237 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال تحصیلی 98 در دانشگاه کاشان آغاز شد.
 دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت: یک هزار و 932 نفر از شرکت کنندگان در آزمون  امسال خانم و دو هزار و 305 نفر آقا هستند.
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این داوطلبان در 6 گروه آموزشی و 131 کد رشته همزمان با سراسر کشور در سه نوبت صبح و بعداز ظهر روز پنجشنبه بیست و سوم خرداد ماه و صبح روز جمعه 24 خرداد سال98 به رقابت می پردازند.
وی افزود: طبق اعلام سازمان سنجش، نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 98 در روز 16 شهریور ماه اعلام می شود و پذیرفته شدگان در روزهای 23 و 24 شهریورماه می توانند در دانشگاه ها ثبت نام کنند.
  ۶۱۴ هزار و ۶۵۳ داوطلب از سراسر کشور برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ ثبت نام کرده اند.

کلید واژه ها: آزمون سراسری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان سازمان سنجش