حضور چشمگیر دانشگاه کاشان در مقابل دفتر سازمان ملل در اعتراض به تهدیدات اوباما

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۱:۰۲ کد : ۹۸۳ اخبار دانشگاه

دانشگاهیان دانشگاه کاشان همگام با دیگر دانشگاهیان ایران اسلامی در مقابل دفتر سازمان ملل حضور یافتند و ضمن محکوم کردن اظهارات اخیر اوباما علیه ایران، خواستار برخورد جدی سازمان ملل با جنگ افروزی‌های آمریکا شدند.

در این تجمع  شرکت کنندگان با در دست داشتن پلاکارد و سردادن شعارهایی حمایت خود را از سیاست‌های هسته ای ایران  ابراز داشتند.

رئیس دانشگاه کاشان در این تجمع با اشاره به هراس دشمنان نظام و به ویژه آمریکا از پیشرفت های خیره کننده ایران در عرصه علم و دانش، تهدیدات هسته ای آمریکا را تحریکاتی برای مانع تراشی استکبار در برابر این پیشرفت ها عنوان کرد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد با بیان اینکه دانشگاهیان نیز همچون آحاد ملت ایران موافق سیاست های هسته‌ای نظام هستند، تصریح کرد: ملت ایران و بویژه دانشگاهیان با پیروی از بیانات و رهنمودهای مقام معظم رهبری راه توسعه و کشف قله‌های افتخار را در پیش گرفته‌اند و این گونه تهدیدات نمی‌تواند مانعی برای نیل به این اهداف باشد.

دکتر علیرضا زاکانی، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در این تجمع، از دشمن‌شناسی و حضور در صحنه بودن دانشگاهیان تشکر کرد.

این تجمع با قرائت قطعنامه‌ای از سوی شرکت کنندگان پایان یافت.