هفدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۲۴ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۲:۴۰ کد : ۹۷۹ اخبار دانشگاه

دبیر هفدهمین سمینار شیمی تجزیه ایران از برگزاری این سمینار با همکاری انجمن شیمی ایران در دانشگاه کاشان در شهریورماه سال جاری خبر داد.

دکتر محسن بهپور گفت: این سمینار در 5 محور طیف سنجی، الکتروشیمی، جداسازی، کمومتریکس و نانو حسگر  در روزهای 21 تا 23 شهریور در دانشگاه کاشان برگزار می شود.

وی افزود: علاقمندان به شرکت در این سمینار می توانند مقالات خود را از 20 فروردین تا 10 خردادماه به نشانی کاشان، بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، دانشکده شیمی، گروه شیمی تجزیه ارسال کنند.

وی با بیان این که نتایج داوری مقالات تا 30 تیرماه به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید، آخرین مهلت ثبت نام در سمینار را 10 مرداد اعلام کرد.

متقاضیان شرکت در این سمینار می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی HTTP://ISAC17.KASHANU.AC.IR مراجعه کنند.