نخستین دانش‌آموخته مقطع دکترای شیمی آلی دانشگاه کاشان از پایان نامه خود دفاع کرد

۰۶ مهر ۱۳۸۸ | ۱۲:۱۷ کد : ۸۳۴ اخبار دانشگاه

لیلا مرادی به عنوان نخستین دانش‌آموخته مقطع دکترای شیمی آلی دانشگاه کاشان از رساله دکتری خود با عنوان تهیه مشتق‌های مختلف نانو لوله‌های کربنی به منظور بالابردن انحلال‌پذیری آنها از طریق واکنش‌های اوزون کافت، افزایش الکتروفیلی و واکنش‌های رادیکالی دفاع کرد.

دکتر مجید عبدوس از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مینا ادیبی از پژوهشگاه صنعت نفت و دکتر جواد صفایی قمی از دانشگاه کاشان این رساله را داوری کردند. همچنین دکتر حسین نعیمی از دانشگاه کاشان و دکتر علی مهاجری از پژوهشگاه صنعت نفت اساتید راهنما و دکتر علیمراد رشیدی (محقق برتر فناوری نانو) از پژوهشگاه صنعت نفت استاد مشاور رساله این دانشجو بوده‌اند.

این دانشجو که دوره کارشناسی ارشد و دکترای خود را در دانشگاه کاشان گذرانده، تاکنون موفق شده است 7 مقاله در مجلات بین‌المللی ISI به چاپ برساند و در 3 سمینار علمی داخلی شرکت کند و به 3 سمینار معتبر خارجی نیز دعوت شده است.

همچنین رساله دوره دکتری ایشان تحت حمایت ستاد نانو قرار گرفته است.