نزدیک به یک هزار دانشجو امسال در دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۳۱ شهریور ۱۳۸۷ | ۱۸:۱۹ کد : ۵۴۲ اخبار دانشگاه

مدیر امور آموزشی دانشگاه کاشان گفت: برای سال تحصیلی جدید (88-87) 998 دانشجو در مقطع کارشناسی در این دانشگاه پذیرفته شدند.

دکتر حسن بخشنده، با اشاره به اینکه 647 نفر از این دانشجویان دختر و بقیه پسر هستند افزود: این تعداد دانشجو در 24 رشته تحصیلی این دانشگاه مشغول به تحصیل می‌شوند.

وی اظهار داشت: 705 نفر از این دانشجویان برای دوره روزانه و 293 نفر برای دوره شبانه این دانشگاه پذیرفته شده‌اند.

به گفته وی، 75درصد از دانشجویان پذیرفته شده بومی استانی و بقیه غیربومی هستند.

دکتر بخشنده، بیشترین آمار پذیرفته‌شدگان در این دانشگاه را در رشته مهندسی برق ذکر کرد و یادآور شد: 72 نفر امسال در این رشته تحصیلی پذیرفته شدند.

وی خاطرنشان کرد: امسال سه رشته تحصیلی علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسی، پژوهش هنر و نهج‌البلاغه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه اضافه شده است.

مدیر امور آموزشی دانشگاه کاشان گفت: ثبت‌نام متمرکز پذیرفته شدگان به مدت چهار روز و غیرمتمرکز تا 15 روز آینده طبق ضوابط و شرایط خاص ثبت‌نام ادامه دارد.

نزدیک به هفت هزار دانشجو در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند.