رقابت پنج هزار و ۵۰۱ داوطلب آزمون سراسری در دانشگاه کاشان

۰۹ تیر ۱۳۸۷ | ۱۵:۴۶ کد : ۵۱۸ اخبار دانشگاه

همزمان با سراسر کشور، پنج هزار و 501 داوطلب برای ورود به دانشگاه‌های دولتی در دانشگاه کاشان به رقابت پرداختند.

دکتر رسول‌نیا با بیان اینکه کنکور از پنج‌شنبه با آزمون گروه‌های آزمایشی ریاضی ـ فنی و هنر آغاز شد، اظهار کرد: در گروه آزمایشی ریاضی 1339 نفر و در آزمون گروه هنر 205 نفر شرکت کردند.

وی با بیان اینکه صبح جمعه نیز 1520 داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی به رقابت با هم پرداختند گفت: در نوبت بعد از ظهر نیز داوطلبان گروه آزمایشی زبان‌های خارجی با 646 داوطلب در کنکور 87 شرکت نمودند.

معاون آموزشی دانشگاه کاشان در ادامه گفت: برگزاری آزمون سراسری با شرکت 1755 داوطلب گروه آزمایشی علوم انسانی در صبح شنبه به پایان رسید.

دکتر رسول‌نیا با بیان اینکه آزمون سراسری 87 در کمال امنیت و آرامش برگزار شد؛ کاهش 200 نفری داوطلبان در آزمون امسال نسبت به سال گذشته و تفکیک کامل دو حوزه خواهران و برادران را از ویژگی‌های برگزاری کنکور امسال در دانشگاه کاشان اعلام کرد.