بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه کاشان در صدد حمایت نخبگان برای ایجاد شرکت های دانش بنیان است

۲۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۲۴۱ اخبار دانشگاه
موسس بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه کاشان گفت: این بنیاد درصدد جذب و حمایت از نخبگان برای ایجاد شرکت های دانش بنیان است.

مهندس علی سعیدی در حاشیه نشست تخصصی توسعه سرمایه گذاری در دانشگاه کاشان اظهار داشت: این بنیاد به منظور، ایجاد زمینه شکوفایی و هدایت استعدادهای درخشان علمی و فناوری از طریق ارائه کمک ها و خدمات حمایتی مادی و معنوی به نخبگان، پژوهشگران و کارآفرینان، آماده سازی بستر اجرایی تولید علم و فناوری، تلاش به منظور تجاری سازی ایده های نوین و بهره مند شدن مردم از نتایج آن ها در کشور و  ترویج و توسعه فرهنگ پژوهش و فناوری تاسیس شده است.

وی گستره فعالیت این بنیاد را از زمان تاسیس آن از سال گذشته در دانشگاه کاشان خوب ارزیابی کرد و افزود: این بنیاد تاکنون بیش از 100 نفر عضو داشته است.

مهندس سعیدی با بیان اینکه حمایتهای بنیاد شامل تمام نخبگان، پژوهشگران و کارآفرینان ایرانی، دانشگاهی و غیردانشگاهی داخل و خارج کشور (اعم از حقیقی و حقوقی) است خاطر نشان کرد: این بنیاد علاوه بر فراهم سازی امکانات آموزشی و پژوهشی، زمینه لازم برای تجاری سازی ایده ها و نتایج فعالیت های پژوهشی را برای نخبگان فراهم می کند.