نشست صمیمانه پرسنل انتظامات دانشگاه کاشان با رئیس دانشگاه

۲۵ آذر ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۳ کد : ۱۸۴۳۷ اخبار دانشگاه

نشست صمیمانه  پرسنل انتظامات دانشگاه کاشان با دکتر عباس کتابی رئیس دانشگاه، روز پنجشنبه 26 آذرماه برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این نشست کار نیروهای انتظامات در دانشگاه را بسیار سخت و طاقت فرسا و حساس عنوان کرد و افزود: واحد انتظامات گردانندگان و مجریان اصلی  دانشگاه هستند که در تامین امنیت و برقراری نظم در دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.

دکتر عباس کتابی با تشکر و قدردانی از تلاش خالصانه همکاران این حوزه، انتظامات و حراست را خط مقدم پاسخگویی به مراجعان دانست و تصریح کرد: شما عزیزان انتظامات به عنوان اولین افرادی هستید که با مراجعین ارتباط برقرار می‏کنید که باید در عین قاطعیت در اعمال وظیفه برخورد احترام آمیز با ارباب رجوع به خصوص دانشجویان داشته باشید .

وی تاکید کرد: حفظ و نگهداری از اموال دانشگاه و حفاظت از سلامت جامعه دانشگاهی در راستای حفظ اصول و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی  مهم‌ترین و خطیرترین وظیفه حراست و نیروهای انتظامات دانشگاه می‌باشد که دراین راستا باید تلاش کنیم فضایی آرام و امن در محیط دانشگاه ایجاد نماییم.

در این نشست همکاران واحد انتظامات دانشگاه نیز پیشنهادات و نقطه نظرات خود را با رئیس دانشگاه مطرح کردند.