درخشش دانشگاه کاشان در پنجمین جشنواره برترین‌های فناوری نانو

۱۲ آبان ۱۳۸۹ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۱۶۱ اخبار دانشگاه

پروفسور مسعود صلواتی نیاسر و پروفسور سیدعلیرضا اشرفی از دانشگاه کاشان رتبه اول و سوم بخش محققان برگزیده پنجمین جشنواره برترین های فناوری نانوی کشور را بدست آوردند.

بنا به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، با ارزیابی دستاوردها و فعالیت‌های محققان فناوری نانو، آقایان پروفسور مسعود صلواتی نیاسر و پروفسور سیدعلیرضا اشرفی از اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان در بین 4200 محقق شرکت کننده در این جشنواره، با کسب بیشترین امتیاز به ترتیب مقام اول و سوم بخش محققان برگزیده را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در بخش مؤسسات پژوهشی برتر از بین 30 موسسه پژوهشی کشور، دانشگاه کاشان موفق به کسب رتبه پنجم این جشنواره شد و دانشگاه صنعتی شریف، تهران، تربیت مدرس و صنعتی اصفهان رتبه‌های اول تا چهارم را کسب کرده‌اند.

گفتنی است مراسم تقدیر از برترین‌های این جشنواره، قرار است همزمان با سومین جشنواره فناوری نانو در سال جاری انجام شود.