سومین سمینار زندگی نو در بافت کهن در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۰۹:۴۵ کد : ۱۰۲۴ اخبار دانشگاه

مدیر گروه معماری دانشگاه کاشان گفت: سومین سمینار زندگی نو در بافت کهن از سوی این گروه در دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

مهندس بابک عالمی افزود: در این همایش یک روزه که سه‌شنبه 21/2/89 در تالار اجتماعات دانشکده معماری و هنر برگزار می‌شود. متخصصین و صاحب‌نظران در حوزه بافت‌های تاریخی تجارب و راهکارهای صیانت از این ثروت‌های فرهنگی را برای دانشجویان ارائه می‌کنند.

وی گفت: از آنجا که بافت‌های تاریخی ذخایر ملی هر کشور تلقی می‌شوند لازم است برای کشف و بهره‌وری هرچه بیشتراز توان بالقوه اینگونه فضاها چاره‌اندیشی شود تا جوهره فرهنگی و حیات اجتماعی آن‌ها در گسترة زمان دستخوش فراموشی نگردد.

به گفته عالمی بافت تاریخی کاشان با دار بودن پتانسیل‌های بسیار بالا و کارآمد در میان بافت‌های تاریخی کشور خصوصاً در پهنة کویر از اهمیت خاصی برخوردار است و این خود انگیزه‌ای مضاعف برای گروه معماری دانشگاه کاشان بوده است تا این نشست علمی ـ تخصصی را هر ساله برگزار نماید.

شایان ذکر است اولین و دومین سمینار بافت کهن اردیبهشت سال‌های 1387 و 1388 در دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار شده بود.