راهیابی چهار دانشجوی دانشگاه کاشان به مرحله سراسری سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از راهیابی چهار دانشجوی این دانشگاه به مرحله ملی و سراسری سی و سومین  جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

حجت الاسلام شیخ زاده گفت: در این  دوره مسابقات فاطمه علیزاده آرانی در رشته حفظ 5 جزء رتبه نخست مرحله سراسری(کشوری) و رتبه اول ملی سی و سومین جشنواره مسابقات قرآنی دانشجویان را کسب کرد.

وی افزود: همچنین در این دوره مسابقات فاطمه بدیعی  درحفظ 20 جزء، امیرحسین قزوینی زاده حفظ 20 جزء و محمدرضا سکوت آرانی درحفظ 5 جزء به مرحله سراسری راه یافتند.

جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطر آگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی در چهار مرحله دانشگاهی، منطقه ای، سراسری و ملی برگزار می شود.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان مسابقه قرآن و عترت سی وسومین جشنواره قرآن و عترت جشنواره مرحله کشوری مسابقات دانشجویان برگزیده معاونت فرهنگی وزارت علوم مدیریت فرهنگی مسابقات قرآنی