صدور مجوز استقرار آزمایشگاه همکار اداره استاندارد در زمینه گلاب، عرقیات گیاهی و اسانس در دانشگاه کاشان

رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان گفت: اداره کل استاندارد اصفهان با صدور گواهینامه تأیید صلاحیت آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون های شیمیایی و میکروبی گلاب، عرقیات گیاهی و آنالیز ترکیبات اسانس در دانشگاه کاشان موافقت کرد.

دکتر حسینعلی رفیعی پور اظهار داشت: از آنجا که کاشان قطب صنعت گلاب و اسانس است، فعالیت این آزمایشگاه تأثیر بسزایی در رونق و افزایش کیفیت محصول گلاب و عرقیات گیاهی در سطح منطقه و کشور خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: در این آزمایشگاه، آزمایش های شیمیایی گلاب و عرقیات گیاهی و به ویژه اسانس را مطابق با استانداردهای تدوین شده سازمان استاندارد کشور انجام خواهد داد.

رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان از تمامی واحدهای سنتی و صنعتی فعال در زمینه گلاب و عرقیات گیاهی و همچنین اسانس خواست تا ضمن بررسی کیفیت محصولات واحدهای تولیدی، نسبت به استانداردسازی محصولات خود با این آزمایشگاه همکاری لازم را داشته باشند.

وی در پایان از تلاش و همراهی همکاران دانشگاه کاشان در حوزه های مختلف و همچنین مؤسسه استاندارد شهرستان کاشان در راستای اخذ مجوز ذکر شده تشکر و قدردانی نمود.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر آنالیز ترکیبات اسانس