فاز دو ساختمان مهندس سعیدی دانشگاه کاشان با حضور وزیر علوم به بهره برداری رسید

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری فاز دو ساختمان مهندس سعیدی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
فاز دو ساختمان مهندس سعیدی دانشگاه کاشان با حضور وزیر علوم به بهره برداری رسید

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: این طرح با زیربنای سه هزار و 552 مترمربع در دو طبقه با 14 کلاس درس و ظرفیت 660 صندلی ساخته شده است.

مهندس حسین توفیقی افزود: برای اجرای این طرح  30 میلیارد ریال اعتبار با حمایت مالی خیر ارجمند مهندس علی سعیدی هزینه شده است.

فاز نخست ساختمان مهندس سعیدی نیز در بهمن سال 93  با زیر‌بنای سه هزار و 500 متر‌مربع  واعتبار 35 میلیارد ریال با حضور وزیر علوم در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید.

افتتاح مرکز نوآوری و تجاری سازی در دانشگاه کاشان

همچنین طی مراسمی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مرکز تجاری سازی فناوری در دانشگاه کاشان مورد بهره برداری قرار گرفت.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این مرکز با حمایت مالی معاونت علمی ریاست جمهوری با هزینه ای بالغ بر پنج میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
دکتر مجید منعم زاده هدف از راه اندازی این مرکز را افزایش نقش علم و فناوری در توانمند‌سازی و ارتقای بهره‌وری در بخشهای صنعتی و تولیدی و بهره‌گیری از توان نخبگان و اندیشمندان دانشگاه برای ارتباط با صنعت، بازار ذکر کرد و اظهار داشت: سعی بر این است تا با ایجاد این مرکز پژوهش ها و پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی کاربردی و به ثروت تبدیل شود.

همچنین در این مراسم از طرح صنعت نفت  پژوهشگران دانشگاه کاشان رونمایی شد.
.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان خیرین افتتاح افتتاح طرح های عمرانی دانشکده مهندسی وزیرعلوم دکتر فرهادی