با حضور وزیر علوم عملیات اجرایی پژوهشکده فرش و معماری دانشگاه کاشان کلید خورد

با حضور وزیر علوم عملیات اجرایی پژوهشکده فرش و معماری دانشگاه کاشان کلید خورد

عملیات اجرایی پژوهشکده فرش و معماری و مجموعه کارگاه های مهندسی دانشگاه کاشان عصر پنجشنبه در مراسمی با حضور دکترمحمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در کاشان آغاز شد.

رئیس دانشگاه کاشان  گفت: پژوهشکده فرش و دانشکده معماری طرحی ملی است که با زیربنای 6 هزار مترمربع و با اعتباری افزون بر 100 میلیارد ریال احداث می شود.

وی افزود: طراحی این پروژه انجام شده و آماده برگزاری مناقصه هستیم که تا 15 روز آینده مشخص خواهد شد.

رئیس دانشگاه کاشان همچنین به شروع عملیات اجرایی فاز نخست مجموعه کارگاه های مهندسی و معماری اشاره کرد و افزود: این مجموعه با چهار هزار مترمربع وسعت  و با اعتباری افزون بر 5 میلیارد ریال با مشارکت خیر نیکوکار مهندس مجید گلابی  و اعتبارات دانشگاه ساخته خواهد شد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

در این مراسم معاون استاندار و فرماندار کاشان و جمعی از خیرین حضور داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان خیرین کلنگ زنی پژوهشکده فرش و معماری