افزایش ۵ رشته گرایش تحصیلی جدید در دانشگاه کاشان

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۸۳۱۰ اخبار دانشگاه دانشگاه کاشان در رسانه ها

مدیر برنامه ریزی و توسعه دانشگاه کاشان از افزایش 5 رشته گرایش جدید( 4 رشته دوره کارشناسی ارشد، 1 رشته دکترا) در سال تحصیلی 1401-1400 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مهدی محمدزاده افزود: در سال تحصیلی جدید با موافقت شورای گسترش آموزش عالی، رشته‌های فیزیولوژی ورزشی گرایش فیزیولوژی فعالیت بدنی و تندرستی، ریاضی کاربردی گرایش رمز و کد، ریاضی کاربردی گرایش معادلات دیفرانسیل و سیستم‌های دینامیکی و همچنین رشته مرمت و احیاء ابنیه و بافت‌های تاریخی گرایش مرمت و حفاظت میراث شهری در دوره کارشناسی ارشد به مجموع رشته گرایش‌های تحصیلی این دانشگاه افزوده و پذیرش دانشجو داشته است.

وی خاطر نشان کرد: شورای گسترش آموزش عالی برای سال تحصیلی جدید همچنین با ایجاد رشته هنرهای اسلامی در دوره دکترا موافقت نموده است.

مدیر برنامه ریزی و توسعه دانشگاه کاشان افزود: با افزایش این رشته‌ها مجموع رشته گرایش‌های تحصیلی این دانشگاه به202 رشته گرایش ارتقاء یافته است.

انعکاس خبر در:

خبرگزاری صدا و سیما

سلام کاشان

کلید واژه ها: شورای گسترش آموزش عالی افزایش رشته رشته های ارشد رشته های کارشناسی دانشگاه کاشان