مجله ریاضی شیمی ایران دانشگاه کاشان مجوز ورود به پایگاه علمی اسکوپوس را اخذ کرد

مجله علمی پژوهشی ریاضی شیمی ایران Iranian Journal of Mathematical Chemistry مجوز ورود اسکوپوس را اخذ کرد و در این پایگاه علمی نمایه شد.

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان با بیان اینکه ، مجله ریاضی شیمی از سال 2010  تا 2017 به صورت دو فصل نامه منتشر می شده است افزود: از سال 2017 به بعد این مجله علمی به صورت فصل نامه منتشر می شود.

دکتر مجید منعم زاده   با اشاره به اینکه  تاکنون بیش از 30 شماره از این مجله چاپ و منتشر شده است، خاطر نشان کرد: مجله ریاضی شیمی ایران دانشگاه کاشان در سال 1394 نیز موفق به نمایه شدن در لیست اولیه مجلات ISI شد و در همان سال از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ژورنال دوم نشریات کشور در رشته شیمی انتخاب شد.

دکتر سید علیرضا اشرفی سردبیری و دکتر بهنام بازیگران مدیر مسئول و مرضیه پوربابایی مدیر اجرایی این نشریه را بر عهده دارند.

لازم به ذکر است این مجله، مجوز علمی- پژوهشی را در تاریخ 89/11/30 در نامه به شماره 96529/11/89 از کمیسیون نشریات کشور اخذ نموده است.

مجله علمی پژوهشی ریاضی شیمی در پایگاه های زیر نمایه می شود:

Indexing and Abstracting

Emerging Sources Citation Index (Web of Science)

Islamic World Science Citation Center (ISC) [ISC Impact Factor = 0.529 (Q1)]

Zentralblatt für Mathematik

SID

آدرس مجله علمی پژوهشی ریاضی شیمی

انعکاس خبر در رسانه‌ها:

کاشان فردا

خبرگزاری صدا وسیما

تی نیوز

خبرفارسی