برگزاری سمینار تخصصی فناوری بلاک‌چین و رمز ارز در دانشگاه کاشان

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۰۶۲۳ اخبار دانشگاه

مرکز کارافرینی دانشگاه کاشان سمینار تخصصی فناوری بلاک‌چین و رمز ارز را با هدف آشنایی اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان با این فناوری و کاربردهای آن برگزار نمود.
با توجه به در حال فراگیر شدن فناوری بلاک چین و ارز دیجیتال در کشور و تمایل کسب و کارها به آشنایی با این حوزه جدید، کاربردهای آن و همچنین چالش های این فناوری، این سمینار تخصصی برای آشنایی اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان با این فناوری برگزار گردید.
گفتنی است با توجه به استقبال اعضای هیات علمی از این سمینار و مطابق برنامه ریزی انجام شده توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان، سلسله کارگاه های تخصصی در حوزه رمز ارز در سه محور فناوری بلاک‌چین، استخراج رمزارزها و کاربردهای فناوری بلاک‌چین در صنعت و بازرگانی و با بهره گیری از اساتید خبره تا پایان سال جاری در دانشکاه کاشان برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: کارگاه کارگاه دانش افزایی کارگاه آموزشی کارآفرینی دانشگاه کاشان سمینار سمینار علمی