آغاز بکار پنجمین جشنواره رویش دانشگاه کاشان

پنجمین جشنواره رویش (معرفی کانون‌های فرهنگی، هنری و مذهبی دانشجویان) دانشگاه کاشان با حضور معاون و مدیر فرهنگی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های این دانشگاه (پارکینگ مهندسی) آغاز بکار کرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: در این جشنواره 14 کانون‌ فرهنگی، هنری و مذهبی فاطمیون، نگاه سبز، قرآن و عترت، شهدا، روشنا، ایرانشناسی و گردشگری، کیمیا، رسانه، موسیقی، تئاتر، هلال احمر، گفتمان، عروج و ایثار آخرین دستاوردها و توانمندی‌های خود را ارائه کرده اند.

حجت الاسلام احمد شیخ زاده خاطر نشان کرد: نمایشنامه‌خوانی، قطعات موسیقی، غرفه فروش محصولات فرهنگی، برنامه‌های آموزشی و مسابقات فرهنگی از جمله برنامه‌های این جشنواره است.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه خلاقیت‌ها و توانمندیها و تقویت ایده‌های خلاق و کاربردی در عرصه فرهنگی ذکر کرد و افزود: این جشنواره همه ساله با نشست‌های فرهنگی  و کارگاه‌های آموزشی برای کانون‌ها برگزار و در پایان جشنواره کانون‌های برتر معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد.

این جشنواره تا پایان هفته برای بازدید علاقمندان دایر است.

انعکاس خبر در:

خبرگزاری صدا و سیما

کلید واژه ها: جشنواره رویش کانون های فرهنگی هنری دانشگاه کاشان کانون های دانشجویی