برگزاری دوره مربیگری آمادگی جسمانی درجه ۳ ویژه ی دانشجویان دختر در دانشگاه کاشان

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸ کد : ۹۵۱۹ اخبار دانشگاه ورزشی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری یکدوره کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 در بخش خانم ها خبر داد.

سعید حلاج باشی گفت: این دوره طی روزهای 3 تا 8 بهمن ماه و با حضور بیش از 26 نفر از دانشجویان دختر رشته ی تربیت بدنی و با حضور خانم سهیلا کیان ارثی بعنوان مدرس در دانشگاه برگزار شد.

وی اظهار داشت: دانشجویان در این دوره با نکات علمی و جدیدترین علوم این رشته ی ورزشی شامل آیتمهای مختلف آمادگی جسمانی و تمرینات مرتبط با هر یک از این فاکتورها، اصل اضافه بار تمرینی، برگشت به حالت اولیه پس از تمرین سنگین، اصول و فنون مربیگری و ... آشنا شدند.

کلید واژه ها: مربیگری تربیت بدنی وزیر ورزش و جوانان آمادگی جسمانی مربیگری آمادگی جسمانی دانشگاه کاشان