حضور دانشجوی دانشگاه کاشان در تیم ملی والیبال جمهوری اسلامی ایران

۰۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۹ کد : ۹۴۴۴ اخبار دانشگاه ورزشی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت:  الهه حلاج، ملی پوش تیم ملی والیبال جمهوری اسلامی ایران در رشته تربیت بدنی دانشگاه کاشان پذیرفته و از نیمسال دوم سال تحصیلی 97-98 مراحل تحصیل خود را در مقطع کارشناسی آغاز خواهد کرد.

سعید حلاج باشی با بیان اینکه الهه حلاج از سال 1395 در تیم ملی بانوان در رده های سنی مختلف عضویت داشته است، افزود: این بانوی ورزشکار از جمله بازیکنانی است که در کاشان و تحت نظر مربیان کاشان پرورش یافته است و تاکنون در تورنمنت های مختلف از جمله ویتنام، چین و تایلند به عنوان لیبرو بازی کرده اند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه خاطر نشان کرد: در راستای حمایت و جذب ملی پوشان بومی منطقه کاشان در کلیه رشته های ورزشی در دانشگاه طرح هایی در حال پیگیری می باشد.

کلید واژه ها: والیبال تیم ملی والیبال تیم ملی والیبال دختران دانشجوی دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان الهه حلاج تربیت بدنی وزیر ورزش و جوانان ورزشکار تیم ملی