اجرای طرح خداقوت در دانشگاه کاشان

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۹۴۱۸ اخبار دانشگاه معاونت فرهنگی
رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از اجرای طرح خداقوت به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از اجرای طرح خدا قوت دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

علیرضا ملاقنبری افزود: این طرح با هدف افزایش تمرکز، اعتماد به نفس ومقابله با استرس و اضطراب در فصل امتحانات اجرا می شود.

وی اظهار کرد: در این طرح کارشناسان مرکز مشاوره با حضور در دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی به محلهای تجمع دانشجویان رفته و ضمن عرض خدا قوت وگفت وگوی کوتاه در خصوص راهکارهای موفقیت در امتحانات، کاهش اضطراب امتحان و روش های صحیح مطالعه رهنمودهایی ارائه داده و به آنها بسته های آموزشی و مغزهای سالم تحویل می دهند.

ملاقنبری با اشاره به اینکه این طرح توسط مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه هر سال در فصل امتحانات اجرا می شود، افزود: در راستای اجرای طرح مذکور مرکز مشاوره دانشجویی جهت حضور همکاران مشاوره در محل امتحانات برنامه ریزی کرده است.

کلید واژه ها: اجرای طرح معاونت فرهنگی مرکز مشاوره و سلامت طرح خدا قوت دانشجو فصل امتحانات بهداشت بهداشت و درمان و مشاوره دانشجویی مرکز مشاوره دانشگاه کاشان خوابگاه های دانشجویی