نشست کارآفرینی در شیمی برگزار شد

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۴ کد : ۹۲۴۵ اخبار دانشگاه
نشست کارآفرینی در شیمی برگزار شد

پنجمین نشست کارآفرینی گروه‌ها عصر سه‌شنبه بیستم آذرماه جاری به نام کارآفرینی در شیمی در تالار آزادی برگزار شد.

رئیس مرکز کارآفرینی لزوم تغییر نگاه سنتی به تحصیل را به خصوص در رشته شیمی یادآور شد  و گفت: علم شیمی با توجه به ماهیت آن به عنوان علم پیوندها، مولکول‌ها و اتم‌ها بیشترین قابلیت کارآفرینی را دارد که می‌تواند رفع نیاز جامعه را از طریق تولید محصولات متنوع و یا فروش دانش فنی تأمین نماید.

داوود حسنعلیان انتخاب پایان‌نامه‌های هدفمند و کاربردی، مشخص نمودن ایده از اوان ورود به دانشگاه و پژوهش در راستای آن، شناخت مباحث، ضرورت و الزامات کارآفرینی، بهره‌گیری از امکانات آموزشی مرکز کارآفرینی، مشاوره‌های تخصصی فنی و تجاری و ورود به مرکز رشد را از جمله راهکارهای موفقیت در حوزه کارآفرینی دانشجویان بیان کرد.

در این نشست سپس سه نفر از مدعوین آقایان زمانی و امینی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت شفا تجهیز سورنا از پارک علم وفناوری قم و آقای شهبازی مدیرعامل شرکت کیمیا گستر مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان ضمن بیان تجربیات ارزشمند از روند فعالیت خود، راه‌های طی شده برای موفقیت را تشریح نمودند.

بیان خاطرات مدعوین گرامی در ایجاد امید شور و شوق دانشجویان قابل تحسین بود.

کلید واژه ها: کارآفرینی کارآفرینی دانشگاه کاشان دانشگاه کاشان نشست کارآفرینی شیمی کارآفرینی شیمی