افتتاحیه خوابگاه دانشجویی و کلنگ زنی دومین خوابگاه دانشجویی مهندس حسین مبینی و خانم یار احمدی در دانشگاه کاشان

افتتاحیه  خوابگاه دانشجویی و کلنگ زنی دومین خوابگاه دانشجویی مهندس حسین مبینی و خانم یار احمدی در دانشگاه کاشان

مراسم افتتاحیه و بهره برداری خوابگاه دانشجویی و کلنگ زنی دومین خوابگاه دانشجویی به همت خیرین ارجمند آقای مهندس مبینی و خانم فریبا یاراحمدی با حضور جمعی از خیرین  طی مراسمی برگزار شد.

مدیر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: برای اجرای  این خوابگاه به متراژ 800 متر مربع 10 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

حسین توفیقی تعداد اتاق های این خوابگاه را 21 اتاق  با ظرفیت حدود 86 نفر دانشجو ذکر کرد و افزود: این خوابگاه در دو طبقه دارای 4 باب آشپزخانه،  10دستگاه سرویس بهداشتی و حمام، 2 آبسرد کن عمومی،  تختخواب است و با وسایل گرمایشی شوفاژو سرمایشی کولر تجهیز شده است.

وی اظهار داشت: این خیرین ارجمند همچنین هزینه ساخت خوابگاه دیگری را به مساحت 800 متر مربع برای دانشجویان این دانشگاه تقبل کرده اند که به زودی عملیات ساخت آن شروع می شود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان خیرین افتتاح افتتاح طرح های عمرانی مبینی خوابگاه دانشجویی

رضانیکویی کاشانی فرد ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۰:۲۹
سلام علیکم خدا پدر ومادرشان را بیامرزد...