​دوازدهمین المپیاد فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۱ کد : ۷۱۱۱ اخبار دانشگاه پژوهشکده ها کارگاههای آموزشی
​دوازدهمین المپیاد فرش کشور در دانشگاه کاشان برگزار می شود

رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان از برگزاری دوازدهمین المپیاد فرش کشور در این دانشگاه خبر داد.

دکتر احمد اکبری گفت: بر اساس مذاکرات و رایزنی های به عمل آمده و در راستای تفاهم نامه پژوهشکده فرش ایران با مرکز ملی فرش ایران، پژوهشکده فرش به عنوان مجری دوازدهمین المپیاد فرش کشور انتخاب شد.

وی اظهار داشت: این المپیاد هر ساله در دو سطح دانشجویی و دانش آموزی در گرایش های طراحی، بافت، مرمت و رنگرزی، با حضور نزدیک به 200 داوطلب و 30 نفر داور و تیم اجرایی در یکی از شهر های شاخص کشور در حوزه فرش دستباف برگزار می گردد.

دکتر اکبری خاطرنشان کرد: پژوهشکده فرش ایران با همکاری گروه فرش دانشگاه کاشان بر اساس قراردادی با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان و با نظارت مرکز ملی فرش ایران از 8 تا 10 اسفندماه سال جاری این المپیاد ملی را در دانشگاه کاشان برگزار خواهد کرد.

رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان افزود: المپیاد فرش دستباف ایران هر ساله با هدف ایجاد انگیزه رقابت و سنجش سطح دانش و مهارت هنرمندان عرصه هنرـ صنعت فرش برگزار می‌شود.

یازدهمین المپیاد فرش کشوردر ماه اسفند سال گذشته در شیراز برگزار شد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان پژوهشکده فرش و معماری المپیاد