دانشگاه کاشان به عضویت کمیته فنی استاندارد بین المللی ایزوی اسانس درآمد

تعداد بازدید:۴۶۱۵
دانشگاه کاشان به عضویت کمیته فنی استاندارد بین المللی ایزوی  اسانس درآمد

به دنبال پیگیریهای مشترک مؤسسه مطالعات پیشرفته سعیدی و پژوهشکده اسانس­های طبیعی دانشگاه کاشان عضو کمیته فنی استاندارد بین الملی ایزوی اسانس شد.

رئیس پژوهشکده اسانس­های طبیعی گفت: با توجه به فعالیت­های تخصصی پژوهشکده در زمینه گیاهان معطر و اسانس­ دار بومی ایران و مسئولیت­هایی که این پژوهشکده در این زمینه به عهده دارد، عضویت در کمیته فنی یاد شده، اولین گام مؤثر در جهت اعمال نظر، ارائه نتایج تحقیقات و کمک به بازنگری و اصلاح استانداردهای بین المللی موجود و یا تدوین استانداردهای بین المللی لازم در زمینه اسانس­های طبیعی تولید شده در ایران و جهان است.

دکتر حسینعلی رفیعی پورافزود: به یقین عضویت در کمیته مذکور، کمک شایانی برای دستیابی به اهداف این پژوهشکده در راستای خدمت به صنعت اسانس به عنوان یکی از مهمترین صنایع بومی و تاریخی ایران و به خصوص منطقه کاشان به شمار می آید.

وی اظهار امیدواری کرد که با ایفای نقش فعال پژوهشکده در کمیته مذکور، گام­های مثبتی در جهت ثبت استانداردهای بین المللی برای اسانس گیاهان بومی ایران و در نتیجه ارتقاء سطح این محصولات در بازارهای جهانی برداشته شود. 

 

 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه کاشان پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر


نظر شما :