دانشگاه کاشان به عضویت کمیته فنی استاندارد بین المللی ایزوی اسانس درآمد
به دنبال پیگیریهای مشترک مؤسسه مطالعات پیشرفته سعیدی و پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان عضو کمیته فنی استاندارد بین الملی ایزوی اسانس شد.
رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی گفت: با توجه به فعالیتهای تخصصی پژوهشکده در زمینه گیاهان معطر و اسانس دار بومی ایران و مسئولیتهایی که این پژوهشکده در این زمینه به عهده دارد، عضویت در کمیته فنی یاد شده، اولین گام مؤثر در جهت اعمال نظر، ارائه نتایج تحقیقات و کمک به بازنگری و اصلاح استانداردهای بین المللی موجود و یا تدوین استانداردهای بین المللی لازم در زمینه اسانسهای طبیعی تولید شده در ایران و جهان است.
دکتر حسینعلی رفیعی پورافزود: به یقین عضویت در کمیته مذکور، کمک شایانی برای دستیابی به اهداف این پژوهشکده در راستای خدمت به صنعت اسانس به عنوان یکی از مهمترین صنایع بومی و تاریخی ایران و به خصوص منطقه کاشان به شمار می آید.
وی اظهار امیدواری کرد که با ایفای نقش فعال پژوهشکده در کمیته مذکور، گامهای مثبتی در جهت ثبت استانداردهای بین المللی برای اسانس گیاهان بومی ایران و در نتیجه ارتقاء سطح این محصولات در بازارهای جهانی برداشته شود.
نظر شما :