عضو هیات علمی دانشگاه کاشان معاون اول آکادمی جهانی ریاضی شیمی شد

۱۰ تیر ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۱ کد : ۶۹۵۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
پروفسور سید علیرضا اشرفی عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان به عنوان معاون اول آکادمی جهانی ریاضی شیمی معرفی شد.
عضو هیات علمی دانشگاه کاشان معاون اول آکادمی جهانی ریاضی شیمی شد

پروفسور سید علیرضا اشرفی عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان به عنوان معاون اول آکادمی جهانی ریاضی شیمی انتخاب شده است.

پروفسور سید علی رضا اشرفی قمرودی متولد سال  1343 تهران، عضو هیات علمی و استاد تمام گروه ریاضی و مدیر گروه نانو محاسبات دانشگاه کاشان که چندین نوبت به عنوان دانشمند بین المللی  ISI  ودر زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان انتخاب شده است.

وی علاوه بر انتخاب دانشمند بین المللی ، چاپ نزدیک به 300 مقاله در مجلات داخلی وخارجی  ISI ، داور بیش از 10 مجله ISI و شرکت در کنفرانس های بین المللی ، پژوهشگر برگزیده کشوری در سال 88 ، پژوهشگر نمونه استان از سال 80 تاکنون را در کارنامه علمی خود دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان گروه ریاضی سید علیرضا اشرفی معاون اول آکادمی جهانی ریاضی شیمی

دانشجو ۲۳ تیر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۸
لایک