افتتاح و شروع عملیات اجرایی ۸ طرح عمرانی آموزشی با حضور وزیر علوم در دانشگاه کاشان

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری 8 طرح عمرانی آموزشی  در دانشگاه کاشان افتتاح و مورد بهره برداری و عملیات اجرایی آن شروع شد.

افتتاح فاز دو ساختمان مهندس سعیدی یکی از این طرح ها بود که با زیربنای سه هزار و 600 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 35 میلیارد ریال با حمایت مالی مهندس علی سعیدی به بهره برداری رسید.

افتتاح و راه اندازی مرکز نوآوری و تجاری سازی از دیگر طرح های مورد بهره برداری سفر وزیر علوم تحقیقات و فناوری به دانشگاه کاشان بود که این مرکز با هدف ارتباط دانشگاه با صنعت و تجاری سازی فناوری در دانشگاه راه اندازی شده است.

همچنین در این مراسم از دو طرح  سیستم هوشمند آبکشی و  تصفیه خانه پساب دانشگاه  کاشان به بهره برداری رسید.

با حضور وزیر علوم  دو طرح پژوهشی هم شامل نیروگاه یکصد کیلو واتی خورشیدی ( فتو ولتاییک) با هزینه ای بالغ بر ۵ میلیارد ریال و نیروگاه ۲ مگاواتی CCHP با هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال نیز کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن نیز شروع شد.

همچنین در سفر وزیر علوم تحقیقات و فناوری به دانشگاه کاشان از سایت دانشگاه به دو زبان انگلیسی و عربی رونمایی شد.

حضور در جمع اعضای هیات رئیسه، ادای احترام با شهدای گمنام، حضور در جمع خیرین و ضیافت کریمان از دیگر برنامه های سفر دکتر فرهادی وزیر علوم به دانشگاه کاشان بود.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دکتر فرهادی ستاد توسعه دانشگاه کاشان وزیر علوم افتتاح طرح های عمرانی مهندس سیعدی دانشکده