با حضور وزیر علوم کلنگ احداث نیروگاه یکصد کیلو وات خورشیدی و نیروگاه دو مگاواتی سی سی اچ پی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد

همزمان با سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عملیات اجرایی دو طرح توسعه ای ساختاری در دانشگاه کاشان شروع و کلنگ احداث آن به زمین زده شد.

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان احداث نیروگاه یکصد کیلووات خورشیدی را یکی از این طرح ها بیان کرد و گفت: این نیروگاه در قالب شرکت دانشگاهی با مشارکت دانشگاه و اساتید و همکاران دانشگاه و بخش خصوصی عملیات اجرایی آن شروع می شود.

دکتر محسن محسن نیا احداث نیروگاه دو مگاواتی  سی سی اچ پی cchp را از دیگر طرح ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر یک نیروگاه یک مگاواتی سی سی اچ پی در دانشگاه فعال می باشد که با توجه به تجربه مفیدی که در زمینه درآمدزایی و تولید برق داشته است دومین نیروگاه نیز در این دانشگاه راه اندازی می شود.

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: برای اجرای این طرح به 35 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

در این مراسم معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان و جمعی از خیرین حضور داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان وزیر علوم دکتر فرهادی افتتاح طرح های عمرانی