طرح جمع آوری و تصفیه پساب خاکستری مجموعه خوابگاهی دانشگاه کاشان افتتاح شد

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طرح جمع آوری و تصفیه پساب خاکستری مجموعه خوابگاهی دانشگاه کاشان  افتتاح شد.

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان هدف از اجرای این طرح را در راستای اجرای طرح مدیریت سبز بیان کرد و گفت: با اجرای این طرح امکان بازگرداندن فاضلاب به چرخه محیط زیست و مقابله با خشکسالی فراهم می شود.

مهندس حسین توفیقی میزان حجم پساب ورودی به تصفیه خانه را 200 متر مکعب در روز بیان کرد و گفت: حداقل توان تصفیه پساب 190 متر مکعب در روز  است که کل بلوک های خوابگاهی در برگیرنده این طرح قرار می گیرند.

وی هزینه اجرای کل این طرح را شش میلیارد و 980 میلیون ریال برشمرد و افزود: این طرح در سه فاز اجرا خواهد شد.

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: فاز نخست این طرح که ساخت تصفیه خانه است با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد و 930 میلیون تومان اجرا خواهد شد.

وی ساخت منبع ذخیره را از برنامه های فاز دو این طرح بیان کرد و اظهار داشت: برای اجرای این طرح نیز یک میلیارد و 650 میلیون ریال اعتبار نیاز دارد.

مهندس توفیقی خاطر نشان کرد:  فاز سوم این طرح ایجاد فضای سبز است که با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد و 400 میلیون ریال انجام خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان تصفیه پساب خاکستری افتتاح طرح های عمرانی