راه‌اندازی دستگاه تعیین مقدار کربن، هیدروژن، ازت و گوگرد در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از راه‌اندازی دستگاه تعیین مقدار کربن، هیدروژن، ازت و گوگرد (CHNS) در این آزمایشگاه خبر داد.

دکتر محسن بهپور افزود: این دستگاه قابلیت تعیین درصد ترکیبات کربن، هیدروژن، ازت و گوگرد در مواد مختلف در فاز جامد و مایع را دارا می باشد.

وی اظهار داشت: این دستگاه دارای دقت یک دهم درصد می‌باشد و توسط آن امکان شناسایی ترکیبات مختلف به وجود خواهد آمد.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان آمادگی خود را جهت آنالیز نمونه‌ها برای دانشجویان دانشگاه کاشان و کلیه مراکز پژوهشی – صنعتی و دانشگاهی کشور اعلام می نماید.

جهت اندازه‌گیری CHNS به سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان به آدرس: cluk.kashanu.ac.ir مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان راه اندازی آزمایشگاه مرکزی