راه اندازی ایستگاه تمام مکانیزه اتوبوس در دانشگاه کاشان با هزینه خیر دانشگاهی

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان از راه اندازی ایستگاه تمام مکانیزه اتوبوس در این دانشگاه خبر داد.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان  از راه اندازی ایستگاه تمام مکانیزه اتوبوس در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سعید گلابی افزود: این ایستگاه اولین ایستگاه تمام مکانیزه با بالاترین تجهیزات روز در سطح دانشگاه های کشور است که  در این دانشگاه به بهره برداری رسید.

وی اظهار داشت: این ایستگاه با تعداد زیادی صندلی با امکاناتی همچون وسایل سرمایشی و گرمایشی، صوتی و تصویری و درب برقی تجهیز شده است.

وی هزینه اجرای این ایستگاه را حدود 500 میلیون ریال ذکر کرد و افزود: اعتبارات این ایستگاه از سوی خیر نیکوکار، حاج غلامعلی ناصری فرد تامین شده است.

معاون اداری مالی دانشگاه کاشان، هدف از این ایستگاه را تسهیل در تردد و تامین رفاه و آسایش دانشجویان بیان کرد و گفت: دو ایستگاه مکانیزه دیگر نیز در محل مجموعه خوابگاهها و دانشکده ادبیات این دانشگاه احداث می شود.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان خیرین راه اندازی