مدیر گروه فرش دانشگاه کاشان مسئول گروه بافت ومرمت انجمن علمی فرش ایران شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۸ کد : ۳۲۷۰ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
"استاد فتحعلی قشقایی فر" مدیر گروه فرش دانشگاه کاشان به مدت دوسال به عنوان مسئول گروه بافت ومرمت انجمن علمی فرش ایران منصوب شد.

مدیرگروه هنراسلامی وپژوهش هنر دانشگاه کاشان افزود: درهم اندیشی مدیران ومسئولان فرش که ازسوی انجمن علمی فرش ایران درتاریخ ۹۳/۶/۵درمحل نمایشگاه بین المللی فرش تهران برگزارشد این انتخاب صورت گرفت.

دکتر امیرحسین چیت سازیان رئیس انجمن علمی فرش ایران گفت: ارتقاء کیفی و بهبود وضعیت موجود، حفظ تجارب گذشتگان و احیاء میراث فرهنگی با ارزش و اصیل، کمک به ارتقاء کیفی دانش فنی، تحقیقاتی و آموزشی هنر فرش، ایجاد بستر مناسب جهت همکاری بین هنرمندان فرش، تولید کنندگان و دانش پژوهان فرش با ارگانهای ذیربط و بهره مندی نظام فرش کشور از جدیدترین و آخرین پیشرفت ها و یافته های علمی تخصصی داخلی و خارجی از مهمترین اهداف این انجمن است.

انجمن علمی فرش ایران در بیست و دوم خرداد 1381 خورشیدی پس از تشکیل هیئت موسس و انجام سیر مراحل اداری با حکم معاون پژوهشی و رئیس کمیسیون انجمن های علمی ایران رسماً شروع به فعالیت نمود.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان دانشکده معماری و هنر گروه فرش انجمن علمی فرش ایران