برگزاری جلسه مطالعه احداث پژوهشکده نجوم با حضور دکتر منصوری

پنجمین جلسه بررسی طرح ایجاد پژوهشکده نجوم و تاسیس شعبه ای سی تی وی در دانشگاه کاشان با حضور پروفسور منصوری مجری طرح رصدخانه ملی، سرپرست و معاونان این دانشگاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه کاشان گفت: در این نشست نقطه نظرات حاضران جلسه، در خصوص احداث پژوهشکده نجوم در دانشگاه کاشان ارائه گردید.

دکتر زراعت، راه اندازی پژوهشکده نجوم دانشگاه را در راستای توسعه علمی حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: این طرح ملی می تواند زمینه تبادلات علمی محققان و دانشمندان علم نجوم ایران و حتی جهان را فراهم سازد.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست گزارشی در خصوص ایجاد این پژوهشکده و طرح تفصیلی این طرح نیز به شکل مکتوب به جلسه ارائه شد.

دکتر زراعت افزود: در این خصوص نیز دیدگاه های همکاران در مورد نحوی مشارکت دانشگاه و پژوهشگاه و امکاناتی که دانشگاه ارائه می دهد مطرح شد و مقرر گردید اصلاحات لازم در طرح اعمال شده و برای راه اندازی پژوهشکده اقدامات لازم از سوی معاونان پژوهشی، آموزشی و رئیس دانشکده فیزیک انجام پذیرد.

همچنین در این نشست آقای دکتر منصوری در خصوص تبدیل دانشگاه به اندیشگاه، طرحی را ارائه نمودند که دانشگاه کاشان در حال بررسی امکان اجرای این طرح در دانشگاه  می باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان ایجاد پژوهشکده نجوم