دو دانشجوی دانشگاه کاشان برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی شدند

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۳۷۹۴ اخبار دانشگاه

مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان گفت:  در دومین جشنواره قرآنی و هنری شهید آوینی دو دانشجوی شاهد و یثارگر این دانشگاه به عنوان دانشجویان برتر معرفی شدند.
حجت الاسلام شیخ زاده افزود: دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر علوم و تحقیقات و فناوری روز ۱۳ اردیبهشت‌ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار و از برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.
وی خاطر نشان کرد: در این جشنواره خانم منا ترکی در مقطع کارشناسی رشته حقوق دانشگاه کاشان،  مقام دوم  در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم را کسب کرد.
حجت الاسلام شیخ زاده افزود: در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم نیز، خانم فاطمه ستمکش در مقطع کارشناسی رشته علوم و قرآن حدیث، مقام سوم  دومین جشنواره قرآنی و هنری شهید آوینی را کسب کرد.
مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان ضمن تبریک به این دانشجویان، افزود: جشنواره قرآنی و هنری شهید آوینی به منظور ترویج و تبیین فرهنگ شهادت و ایثار، ارائه تصویر صحیح از فضای قرآنی و دینی دانشگاه‌های سراسر کشور، ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می شود.
در این جشنواره بیش از سه هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفت و از ۱۰۷ نفر از دانشجویان برگزیده سراسر کشور تقدیر شد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان جشنواره دومین جشنواره جشنواره قرآنی جشنواره قرآنی هنری جشنواره قرآنی هنری شهید قرآنی قرآنی هنری قرآنی هنری شهید