آغاز بکار نهمین جشنواره فرهنگی رویش دانشگاه کاشان

۱۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۳ کد : ۲۲۷۰۷ اخبار دانشگاه

نهمین جشنواره فرهنگی رویش سه شنبنه ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور رئیس، معاون و مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان در پارکینگ دانشکــده مهندسی (محل دائـــمی نمــایشگاه ها) دانشگاه افتتاح شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: جشنواره فرهنگی رویش، نمایشگـاه معرفی و ارائه آثار کـانون های فرهنگی، مذهبی و هنری دانشجویان با حضور ۱۵ کانون فعال دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد.

علیرضا پوران افزود: در این نمایشگاه کانون های هنرهای تجسمی، ایرانگردی و گردشگری، گفتمان، تئاتر، موسیقی، کیمیا، شهداء، نگاه سبز، هیات فاطمیون، عروج، نماز و نیایش، شعر و ادب، قرآن و عترت و رسانه و هلال احمر حضور فعال دارند.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را ارائه خلاقیت‌ها و توانمندیها و تقویت ایده‌های خلاق و کاربردی در عرصه فرهنگی ذکر کرد و افزود: این نمایشگاه همراه با نشست های فرهنگی و کارگاه های آموزشی تا ۲۲ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

در پایان  این جشنواره کانون‌های برتر معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد.

کلید واژه ها: فرهنگی جشنواره حضور کاشان دانشگاه کاشان دانشگاه کانون