انتصاب دکتر روح الله میرزایی به عنوان مشاور رئیس در امور دانشجویی دانشگاه کاشان

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۱۱۴۶ اخبار دانشگاه

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان، دکتر روح‌الله میرزایی به عنوان مشاور رئیس در امور دانشجویی دانشگاه کاشان منصوب شد.

دکتر عباس کتابی در این حکم افزوده است: نظر به مراتب تعهد، توانمندی و تجربه به موجب این حکم جنابعالی برای مدت 2 سال به عنوان مشاور رئیس در امور دانشجویی دانشگاه کاشان منصوب می‌شوید.

رئیس دانشگاه کاشان اظهار امیدواری کرده است: تا با همکاری اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان  عزیز و با برنامه‌ریزی و درایت لازم در راستای تبیین گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی، با روحیه جهادی و انقلابی در اعتلای روزافزون امور دانشجویان در عرصه‌های آموزشی، رفاهی، ورزشی، فرهنگی و پژوهشی و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه گام های مؤثری بردارید و در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها و تقویت نظم و قانون‌مندی کوشا باشید.

دکتر روح الله میرزایی پیش از این معاونت دانشجویی دانشگاه کاشان را بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه کاشان انتصاب معاون دانشجویی مشاور رئیس دانشگاه