امضای تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه کاشان و دانشگاه CSU چین

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۹۹۶۱ اخبار دانشگاه

مدیر دفتر همکاری های علمی و بین‌المللی دانشگاه کاشان گفت: تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه کاشان و دانشگاه CSU چین امضا شد.

دکتر علیرضا جوادی افزود: طبق مفاد تفاهمنامه که توسط  دکتر شبانی معاون پژوهشی  ارتباطات علمی دانشگاه کاشان به امضا رسید، زمینه همکاری دو دانشگاه در حوزه فعالیت‌های پژوهشی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی و برنامه ریزی جهت برگزاری کنفرانس، سمینار و سخنرانی‌های مشترک فراهم می شود.

دانشگاه CSU در شهر تاریخی و فرهنگی چانگشا واقع در استان هونان در جنوب شرقی کشور چین قرار گرفته است.

این دانشگاه با تلفیق دانشگاه قدیمی با دو دانشگاه کوچکتر در شهر چانگشا در سال 2000 تاسیس شده است و بالغ بر 55000 دانشجو دارد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: انعقاد تفاهم نامه انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه کاشان دانشگاه CSU چین ارتباطات بین الملل