دکتر زهرا جمشیدزاده مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان شد

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۹۹۵۶ اخبار دانشگاه
دکتر زهرا جمشیدزاده مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان دکتر "زهرا جمشیدزاده" عضو هیات علمی مهندسی عمران این دانشگاه به عنوان مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان منصوب شد.

دکتر عباس کتابی در این حکم افزوده است:

سرکار خانم دکتر زهرا جمشیدزاده

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب تعهد، تخصص، تجربه و توانمندی سرکارعالی و به استناد ماده 17 آئین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مصوب سال ۱۳۸۹ و به پیشنهاد معاون محترم اداری و مالی دانشگاه، به موجب این حکم با حفظ سمت و وظایف آموزشی و پژوهشی برای مدت 2 سال به عنوان مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان منصوب می‌گردید.

انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف دانشگاه در انجام اقدامات ذیل اهتمام ورزید:

ایجاد هماهنگی و همکاری بین دفتر فنی و وزارت متبوع و سایر مؤسسات دولتی برای پیشبرد عملیات عمرانی پروژه‌ها.

برنامه‌ریزی منظم به منظور کنترل پروژه‌های عمرانی، نظارت مستمر، اجرای مدیریت سبز و جذب اعتبارات عمرانی موردنیاز و ارائه گزارش لازم.

همکاری لازم با خیرین و بنیاد حامیان دانشگاه برای اجرای پروژهای مربوط.

تهیه و ترویج بکارگیری ضوابط و استانداردها و معیارهای فنی و دقت در اجرای دقیق بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغ شده.

تهیة آمار و اطلاعات به روز و کامل از مجموعه پروژه‌های در دست اقدام و مستندسازی تجربیات فنی و اجرایی در حوزه دفتر فنی دانشگاه.

رسیدگی به اسناد کلیه پروژه‌های عمرانی بر اساس آخرین ضوابط و مقررات و بخشنامه‌های ابلاغی.

تدوین روش‌های اجرایی مناسب برای نگهداری ابنیه و تأسیسات در سطح دانشگاه و انجام تعمیرات اساسی.

برگزاری منظم جلسات شورای عمرانی دانشگاه و پیگیری مصوبات.

امید است ضمن برنامه‌ریزی مناسب، نظارت دقیق بر امورات محوله و رعایت صرفه و صلاح دانشگاه با برخورداری از خرد جمعی و جلب مشارکت همه همکاران در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید.

از خداوند متعال سربلندی سرکارعالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.

از سوابق خانم دکتر جمشیدزاده را می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوابق تحصیلی
دکتری تخصصی:دکتری مهندسی عمران- آب، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی1392-1387
کارشناسی ارشد: مهندسی عمران-آب(گرایش مهندسی آب و فاضلاب)دانشگاه ،تهران 1386-1384.
کارشناسی: مهندسی عمران-عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان1378-1374.
دوره کوتاه مدت تحقیقاتی در زمینه مدلسازی کیفی جریان آب زیرزمینی در دانشگاه ایالتی لویزیانا آمریکا از تاریخ می تا دسامبر2012.
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: آنالیز نشت در سیستم های آبرسانی با فرض جریان ناماندگار در سیستم.
عنوان پایان نامه دکتری:مدلسازی کمی وکیفی آب زیر زمینی جهت بررسی پدیده نفوذ آبشور

سوابق کاری

1 - مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی کاشان (81 - 79 )
2 - مدرس دانشکده عمران دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ( 88 - 87 )