آمادگی پژوهشکده اسانس‌های طبیعی برای در اختیار گذاشتن دانش فنی تولید برخی محصولات آرایشی بهداشتی و غذایی

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۲ کد : ۱۸۴۵۱ اخبار دانشگاه

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی قمصر از آمادگی این پژوهشکده برای در اختیار گذاشتن دانش فنی تولید برخی محصولات آرایشی بهداشتی و غذایی بر پایه گیاهان معطر و دارویی خبر داد.

دکتر مریم اخباری، ضمن اعلام این خبر افزود: پیرو اطلاع رسانی های قبلی، این پژوهشکده طی انجام طرح مشترکی با صنعت، به دانش فنی تولید برخی لوسیونها، کرم‌های آرایشی و مراقبتی، طعم دهنده ها و غیره دست یافته است که همگی بر پایه ترکیبات طبیعی است.

وی یکی از رسالتهای اصلی این پژوهشکده را تولید و ارائه دانش فنی و ایده های کاربردی دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی و معطر عنوان کرد و گفت: تلاش برای دستیابی به فرمولاسیونهای جدید در راستای این وظیفه و کمک به توسعه و رونق تولید در این حوزه صورت گرفته است.

او همچنین اذعان کرد، با توجه به انجام کلیه آزمونهای کنترل کیفی لازم بر روی نمونه های تولید شده، این اطمینان وجود دارد که مانعی در خصوص دریافت تاییدیه های لازم از طرف نهادهای نظارتی در خصوص کیفیت محصولات مذکور وجود نخواهد داشت.

کلید واژه ها: پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر دانشگاه کاشان اسانس