اهدا بیش از ۵۵۰ جلد کتاب نفیس توسط عضو هیات علمی دانشگاه کاشان به کتابخانه علوم انسانی

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹ کد : ۱۱۶۶۳ اخبار دانشگاه دانشگاه کاشان در رسانه ها

مسئول کتابخانه علوم انسانی دانشگاه کاشان گفت: دکتر عباس اقبالی عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات عرب و معاون اداری مالی دانشگاه کاشان 550 جلد کتاب به کتابخانه علوم انسانی این دانشگاه اهدا نمود.

رمضانعلی خدمتکار افزود: این کتابهای نفیس در حوزه  ادبیات عرب است و از کتابخانه شخصی ایشان  به  دانشگاه اهدا شده  است.

وی هدف از این اقدام عضو هیات علمی دانشگاه را ارتقاء و ترویج فرهنگ کتابخوانی عنوان کرد و افزود: از آنجا که کتب کتابخانه‌های شخصی بعد از یکبار مطالعه در قفسه‌های خانه قرار می‌گیرد و برای  دیگران امکان بهره‌مندی از این کتاب‌ها وجود ندارد، این امر نیک موجب قرار گرفتن  این کتابها در مخازن کتابخانه‌ها  می‌شود و زمینه  استفاده مکرر اعضا و علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی از این منابع، فراهم می شود.

خدمتکار ، تعداد کتابهای موجود فارسی و عربی در کتابخانه علوم انسانی دانشگاه کاشان را 154 هزار و 832 جلد برشمرد و خاطر نشان کرد: در این کتابخانه همچنین بیش از 30 هزار جلد کتاب انگلیسی برای استفاده  قرار دارد.

مسئول کتابخانه علوم انسانی دانشگاه کاشان ضمن قدردانی از دکتر عباس اقبالی از این اقدام شایسته، اظهار امیدواری کرد: که این سنت بسیار خوب از طرف اساتید دیگر هم  انجام شود.

انعکاس خبر در:

صاحب نیوز