رقابت ۲۲۰۵ داوطلب در دومین روز برگزاری آزمون سراسری کارشناسی در دانشگاه کاشان با رعایت پروتکل های بهداشتی

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۱۵۳۳ اخبار دانشگاه گزارش ویدئویی گزارش تصویری

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از رقابت دو هزار و 205 داوطلب در دومین روز برگزاری آزمون سراسری کارشناسی در گروه های آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی در حوزه امتحانی دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده افزود: در آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی تعداد 684 داوطلب ( 197 داوطلب خانم و 487 داوطلب آقا) ثبت نام کرده بودند که از این تعداد 613 داوطلب در آزمون شرکت کردند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان به ثبت نام یک هزار و 521 داوطلب ( 895 خانم و 626 آقا) در گروه آزمایشی علوم انسانی در این حوزه امتحانی اشاره کرد و اظهار داشت: در این آزمون نیز یک هزار و 395 داوطلب شرکت کردند که 126 داوطلب غایب بودند.

دکتر شیخ زاده افزود: در روز نخست این آزمون نیز در گروه آزمایشی هنر ، از 914 داوطلب ثبت نامی، 170 داوطلب غایب بودند.

آزمون سراسری کارشناسی در روزهای جمعه در گروه آزمایشی علوم تجربی و شنبه اول شهریور در گروه آزمایشی زبان های خارجی ادامه دارد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آزمون سراسری کارشناسی کنکور کارشناسی دانشگاه کاشان سازمان سنجش آموزش کشور