تولید محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار توسط عضو هیات علمی دانشگاه کاشان
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه کاشان در مقابله با کووید 19، سید علی حسینی تفرشی عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی این دانشگاه، محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار تولید کرد.
دکتر مجید منعم زاده افزود: این محلول ضدعفونی بر پایه اسیدی و مخلوط با برخی از ترکیبات گیاهی ساخته شده است.
وی خاطر نشان کرد: خواص اجزای پایه اسید و ترکیب گیاهی در این محلول کاملا ارگانیک و طبیعی بوده و خواص ضدویروسی و ضدباکتری هر دوی آن ها توسط EPA یا سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا و همچنین تعداد زیادی از مقالات علمی مورد تایید قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: مجموعه گزارشهای علمی نشان میدهد که در صورت کاربرد مناسب، این محلول روی گستره وسیعی از ویروسها از جمله خانواده کرونا ویروسها مؤثر است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان افزود: این ترکیب از پایداری نسبتا مناسبی برخوردار بوده و قابلیت استفاده برای ضدعفونی کردن دست، سطوح و حتی میوه و سبزیجات را دارد و جزء ترکیبات بی خطر یا GRAS (generally recognized as safe) شناخته شده است.
لازم به ذکر است که مقداری از این محلول با همکاری هیات نخل کاشان تهیه و به صورت رایگان بین عموم توزیع شده است.
انعکاس خبر در رسانه ها:
نظر شما :