موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد چهار رشته کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان

۲۳ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۵ کد : ۱۰۷۸۶ اخبار دانشگاه دانشگاه کاشان در رسانه ها

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه دانشگاه کاشان از موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد چهار رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد.

عبدالله رمضانی علوی اظهار داشت: شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد 4 رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی، پژوهش علوم اجتماعی، شیمی دارویی و روان شناسی عمومی در مقطع کارشناس ارشد در دانشگاه کاشان موافقت نموده است.

وی افزود: با ایجاد این رشته‌ها، تعداد رشته گرایش‌های مقطع کارشناسی ارشد  این دانشگاه به حدود  67  رشته  افزایش می یابد.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه دانشگاه کاشان یادآور شد: مراحل کارشناسی ایجاد رشته‌های تحصیلی معماری و انرژی در مقطع کارشناسی ارشد و مهندسی مکانیک – ساخت و تولید در مقطع کارشناسی انجام و جهت طرح و تصویب به شورای گسترش آموزش عالی ارائه شده است.

رمضانی با بیان اینکه فرایند بررسی و ایجاد رشته تحصیلی جدید در دفتر گسترش و آموزش عالی کاملا الکترونیکی و صرفا از طریق سامانه آموزش عالی (hes) امکان‌پذیر می‌باشد، خاطر نشان کرد: کلیه درخواست‌ها پس از تایید اولیه توسط کارشناسان دفتر، جهت بررسی بیشتر به کمیته تخصصی ذیربط ارائه و سپس در صورت تایید کمیته تخصصی، جهت تصمیم گیری نهایی به شورای گسترش آموزش عالی ارسال می گردد.

ضمنا مصوبات شورا و نتایج درخواست ایجاد رشته تحصیلی جدید از طریق سامانه مذکور  به دانشگاه‌ها اطلاع رسانی می‌گردد.

انعکاس خبر در رسانه ها:

صاحب نیوز